Patrick
casemanager bij het COA
In het dagelijks leven ben ik de man van Vivian, vader van Stijn en in maart verwachten wij ons tweede kindje. Daarnaast werk ik in mijn vrije tijd als casemanager. Vijf jaar geleden deden Vivian en ik zelf mee aan de Alpha cursus en inmiddels mag ik al voor de derde keer helpen met de Alpha Students cursus.
Marijn
Verpleegkundige
Drie jaar geleden deed ik zelf mee aan Alpha Students om het geloof van mijn vriendinnen beter te leren kennen. Nu mag ik samen met onder meer een van hen een nieuwe groep begeleiden, wat ik super bijzonder vind en waar ik veel zin in heb. Verder ben ik net afgestudeerd verpleegkundige en begin ik binnenkort aan mijn eerste echte baan. Ik woon sinds kort weer bij mijn ouders en maak van mijn slaapkamer de tofste urban jungle van Almere en spaar ondertussen rustig voor een mooie reis.
Mounia
Jongerenwerker
Als jongerenwerker haal ik veel plezier uit het begeleiden van jongeren op een relaxte manier. Ik kan uren bellen met mijn vrienden, als ik geen tijd heb om bij ze langs te gaan. Ook probeer ik gezond te eten, maar mijn liefde voor chocola maakt dat soms moeilijk.
Sebas
Bezorger/opleider Albert Heijn Online
Ik ben de man van Shanna en vader van Lucas. Vier jaar geleden ben ik zelf tot geloof gekomen en drie jaar geleden werd ik gevraagd om de eerste Alpha Students in Almere te begeleiden. Dat vond ik enorm spannend, maar het bleek een zegen! Sindsdien weiger ik nooit meer iets dat op mijn pad komt. Ik ben er qua begeleiding even tussenuit geweest voor een reis door Europa en vader worden, maar inmiddels ben ik weer onderdeel van het team en schijt ik weer in m'n broek voor de praatjes die ik ga geven.
David
Koffie expert
Ik woon ongeveer mijn halve leven in Almere, oorspronkelijk kom ik uit Zwitserland. Als ik tijd heb ga ik daar graag heen voor familie of om te helpen bij verschillende conferenties. Onlangs heb ik een master aan de VU afgerond en terwijl ik nadenk over een volgende stap werk ik bij Nespresso.
Annemieke
Verpleegkundige
Net afgestudeerd van HBO- verpleegkunde, werk ik nu als verpleegkundige in de psychiatrie. Ik heb niet heel duidelijke hobby's of passies, alhoewel muziek ook wel belangrijk voor me is. Dit soort teksten schrijven is niet zo mijn ding, ben verbaal wat beter 😉 Alpha is voor mij elk jaar een feestje van nieuwe mensen ontmoeten, serieuze en grappige gesprekken. Zin in!
Shanna
Communicatiemedewerker
Na een Europa-reis van zeven maanden met mijn man Sebas en teamlid Patrick en zijn vrouw, leef ik nu een heerlijk degelijk leventje. Ik ben moeder van de lieve dreumes Lucas, werk part-time bij een stichting en geniet van familie, vrienden en lammetjes.
Danny
student
Ik volg een 2 jarige opleiding tot onderhoudsmonteur bij de NS, waarvan ik in me laatste jaar zit. Zelf ben ik niet gelovig opgevoed, maar ik heb me er wel altijd heel bewust mee bezig gehouden. Twee jaar geleden heb ik de kans gekregen om mee te gaan naar een alpha cursus en sindsdien ben ik blijven hangen. Nu heb ik via teamgenoot Annemieke (die mij ook begeleid heeft) de kans gekregen om zelf als groepsleider aan de gang te gaan. Daar heb ik super veel zin in.