Patrick
In het dagelijks leven ben ik de man van Vivian en vader van Stijn en Bram. Totdat we in mei met een missie op reis door Europa gaan, leven we als Almeerse nomaden zonder vaste woonplek. Zes jaar geleden deden Vivian en ik zelf mee aan de Alpha cursus en inmiddels mag ik al voor de vierde keer helpen met de Alpha Students cursus.
Mounia
Ik ben jongerenwerker en haal veel plezier uit het begeleiden van jongeren op een relaxte manier. Ik kan uren bellen met mijn vrienden, als ik geen tijd heb om bij ze langs te gaan. Ook probeer ik gezond te eten, maar mijn liefde voor chocola maakt dat soms moeilijk.
David
Als tiener kwam ik naar Almere, oorspronkelijk kom ik uit Zwitserland. Als ik tijd heb ga ik daar graag heen voor familie of om te helpen bij verschillende conferenties. Ik heb mijn bachelor en master gehaald aan de VU en terwijl ik nadenk over mijn toekomst werk ik bij Nespresso.
Annemieke
Ik werk als verpleegkundige in de psychiatrie. Ik heb niet heel duidelijke hobby's of passies, alhoewel muziek ook wel belangrijk voor me is. Dit soort teksten schrijven is niet zo mijn ding, ben verbaal wat beter 😉 Alpha is voor mij elk jaar een feestje van nieuwe mensen ontmoeten, serieuze en grappige gesprekken. Zin in!